Üzlet és utazás

Random SHOW #06 - X. Fiatal Vállalkozók Hete, november 13-17.

2017. november 11. - dallos.zoltan

 fivosz_fiatal_vallalkozok_hete.jpg

2017 november 13-17 között már tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Fiatal Vállalkozók Hete, a FIVOSZ szervezésében Budapesten és 9 városban. Blaskovics Dáviddal, a FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Szövetsége) alelnökével beszélgettem, hogy miért is éri meg a FIVOSZ tagság, miben tud segíteni a szövetség a fiatal vállalkozóknak.

Budapesten 4 napon keresztül, 4 tematikus napra bontva kerül megrendezésre a jubileumi X. Fiatal Vállalkozók Hete, az első nap a Budapesti Vállalkozások napja, "sikerek és tanulságok” címmel, itt a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával karöltve neves előadókkal várja a FIVOSZ a fiatal vállalkozókat, és a téma iránt érdeklődőket. Az előadók között lesz a FIVOSZ elnöke, dr. Kovács Patrik, Kasza Tibor, Szily Nóra is. Dávid szerint a FIVOSZ héten jellemzően a vendégek kb fele már vállakozik, a másik fele pedig keresi a lehetőségeket, inspirációt, üzleti ötleteket. A rendezvény a délutáni órákban kerül megrendezésre annak érdekében, hogy minél több fiatal vállalkozó és leendő vállalkozó tudjon részt venni, még akkor is, ha esetleg még alkalmazotti státuszban áll.

Keddi nap az üzletről és karrierről szól, itt fog előadni Béres Alexandra, Palásti József, Marosi László, a Meló-Diák elnöke valamint Lakatos Gergely a Panyolai Pálinkák vezetője. Itt is lesz lehetőség az előadókkal személyesen is beszélgetni, véleményüket kikérni a vállalkozás indítás, fejlesztés témakörében. A FIVOSZ az induló vállalkozásoknak üzleti tervezésben is segít, aminek köszönhetően az első pár év sikerességi rátája jóval magasabb az átlagnál, 3 évvel később a FIVOSZ által mentorált cégek 90%-a még mindig működik, ami jellemzően ennek pont az ellenkezője a normál piaci példa. A FIVOSZ tagság 8 óra konzultációt is tartalmaz üzleti tervezés, marketing, logisztika, jog és adózási kérdésekben, ami nagy mértékben hozzájárul egy fiatal vállalkozó kezdeti lépéseihez.

Üzlet, fejlődés, közösség - A FIVOSZ jelmondata és fő értékei, a tagok együtt fejlődnek, barátságot kötnek, és egy élmény közösséget biztosít a tagok számára. A FIVOSZ fő célcsoportja a 18-40 közötti vállalkozók, induló vállalkozások. A Fiatal Vállalkozók Hetén a szerdai nap a Digitális Evolúcióról fog szólni, ahol neves előadók mellett én is elő fogok adni “önjáró vállalkozás” címmel 18:10-kor. A fő téma a rendszerek, folyamatok, automatizálás, kiszervezés, delegálás, csapatépítés, és a felelősség kérdése lesz, az elmúlt 1 év tapasztalatait fogom megosztani, ami eredményeképp sikerült nulláról 10 fősre fejleszteni a jelenlegi vállalkozásomat.

Az eseményre dijmentesen az alábbi linket lehet regisztrálni:
» http://fiatalvallalkozokhete.hu/

» http://zoltandallos.com/hu/
» http://randomshow.hu/

Ha úton vagy, és nem tudod nézni a videót, itt meg tudod hallgatni:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://uzlet-utazas.blog.hu/api/trackback/id/tr5013233753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása