Üzlet és utazás

ÜZLET ÉS UTAZÁS » VLOG #112

2018. augusztus 26. - dallos.zoltan

JEGY VÁSÁRLÁS 

 

"Üzlet és Utazás" címmel tartunk egy estét, 3 vendég előadóval, 2 kapcsolatépítő szünettel, hogy a nyári szünet után mindenki kellő motivációval induljon neki a szeptembernek!

A jó hangulatról a Gere & Schubert pincészet gondoskodik.

Előadások:

Dr. Hajdú Zsanett - A világjárásból megélni számítógép nélkül?Zsanett két éven át kutatta az amazóniai indiánok gyógynövényismeretét, oktatott és biológiai projektekben vett részt, mindezt 22 évesen, lelkesedésből, anyagi háttér és nyelvtudás nélkül elindulva. Vajon mi lenne a te sztorid, ha elindulnál arra, amerre a szíved húz?

Mándó Milán - Minner.hu - Vállalkozási ötletek utazással illetve a helyfüggetlen életmóddal kapcsolatban. A Minner ma már több tízezres olvasótáborával meghatározó lett a kis- és kezdő vállalkozók körében.

Csonka Gábor - VÁNDORBOY - The most travelled Hungarian! - részletek hamarosan...

Dallos Zoltán - "1 év alatt a föld körül" - 2017-2018-ban bepótoltam azt amit az első 33 évben nem, összesen 18 országban jártam, és közben több üzleti ötlet megvalósításán kezdtem el dolgozni. Elkezdtem videózni, vlog és interjú formában, amiből mára mára közel 150 rész elérhető. Az előadásomban az elmúlt 1.5 év tapasztalatát, tanulságait osztom meg Veletek

 

És ne feledjétek, az inspiráló előadásokon túl tartunk 2 kapcsolatépítő szünetet, mert az a célom, hogy a legtöbb értéket kapjátok az este végére

 

JEGY VÁSÁRLÁS 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://uzlet-utazas.blog.hu/api/trackback/id/tr1914203813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása